Regentonnen aan verminderde prijzen in Zwalm

Droge periodes zoals we die nu kennen maken duidelijk dat we spaarzaam en duurzaam moeten omspringen met water. Met een regenton vang je hemelwater op als het valt zodat er minder naar de riool wegvloeit. Nadien kan je het gebruiken in de tuin of om er bvb je auto mee te wassen. Dat is goed voor de natuur en … je bespaart op je waterfactuur.

 

Daarom besliste de gemeente Zwalm om in te stappen in de groepsaankoop #1000regentonnen van Solva i.s.m. IVLA. Hierdoor kan je aan een heel interessante prijs een duurzame en kwalitatieve regenton aankopen.

 

“We gaan met Zwalm nog een stapje verder en bieden bovenop de interessante prijzen voor de groepsaankoop een subsidie aan van maar liefst 30 Euro! Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat de subsidie onmiddellijk wordt afgetrokken op de rekening bij aankoop via de groepsaankoop. De goedkoopste versie kost 69 Euro, levering inbegrepen. Met de subsidie kost die uiteindelijk nog slechts 39 Euro. Zo willen we een extra stimulans bieden voor extra veel regentonnen in Zwalm, want … elke druppel telt“ zegt Francia Neirinck (voorZwalm/Groen), schepen van o.m. milieu, natuur, duurzaamheid, klimaat en afvalbeleid in Zwalm.

Inschrijven kan via www.1000regentonnen.be en dat nog tot 30 mei.