Op zaterdag 9 oktober 2021 deden de 8-jarigen van de H.-Hartafdeling samen met het gemeenschapsonderwijs Bevegem hun Eerste Communie

Zottegem: ook nog twee eerstecommunievieringen

Naast de (vier) vormselvieringen die in Zottegem allemaal in de komende dagen plaatsvinden (lees hierover in een eerder NUUS-artikel via deze link), zijn er eerstdaags ook nog twee eerstecommunievieringen:

  • op zondag 22 mei om 11 uur in de dekenale kerk van Zottegem-centrum voor 18 kinderen van het Sint-Barbaracollege (Trapstraat), basisschool Koninklijk Atheneum (Meerlaan) en basisschool De Kleine Planeet (Wolvenstraat).
  • op donderdag 26 mei (O.-L.-Heer Hemelvaartsdag) om 9u30 in de kerk van Sint-Maria-Oudenhove voor 6 kinderen van basisschool De Groene Poort Sint-Maria-Oudenhove.

De kinderen van Het Leeuwke Leeuwergem, Sint-Andreas Strijpen, ’t Waterpleintje Sint-Goriks-Oudenhove, Vrije Basisschool Grotenberge en De Smidse Erwetegem hebben hun eerstecommunieviering reeds achter de rug. De jongens en meisjes van de Sint-Bernadetteschool Grotenberge, De Linde en De Vlinder Velzeke, en van de Bevegemse basisscholen Sint-Barbaracollege en GO! gaan later nog voor het eerst ter communie.