OXFAM WERELDWINKEL ORGANISEERT TAPARATIEF OP ZONDAG 26 JUNI

Geraardsbergen. Op zondag 26 juni organiseert de wereldwinkel een “taparatief” (tapas+aperitief). Dit gaat door in het Peperkoekenhuis, rechtover de wereldwinkel (Boelarestraat 23) vanaf 11u tot 14u. Volwassenen betalen €15, kinderen tot en met 10 jaar €8. Hiervoor kan je de honger stillen vanaf aperitief tot dessert en proeven van de (h)eerlijke wereldwinkelproducten. Inschrijven kan via mail aan ‘geraardsbergen@oww.be’ of via GSM ‘0475/98 53 23’ met vermelding van naam en het aantal.

De opbrengst van het taparatief gaat integraal naar het “Palestinian Agricultural Relief Committee” (PARC) en het “Alreef Fair Trade”.

Het PARC is een ontwikkelingsinstelling die werkt aan de ontwikkeling van de landbouwsector, de veerkracht van boeren verbetert, de arme en gemarginaliseerde groepen en hun kaders bereikt, en de energie van de plattelandsbevolking mobiliseert en ontwikkelt om hen in staat te stellen hun hulpbronnen te beheersen, door middel van een medewerkers en vrijwilligers die tot hun gemeenschap behoren in het kader van baanbrekende programma’s en moderne en transparante administratieve en technische praktijken, om een ​​Palestijnse samenleving op te bouwen