Proef de ‘speciallekes’ van KVG Oosterzele

Culinair plezier in GC De Kluize

Al wie KVG Oosterzele genegen is, kruist alvast zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022 aan in zijn agenda. Je kan in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke in een ontspannen sfeer lekker tafelen. Warme Beenhesp of kipfilet met saus, frietjes en groenten:  proef de ‘speciallekes’ van KVG Oosterzele.
Op zaterdag 18 juni  vanaf 18 u tot 20 u 30 en zondag 19 juni vanaf 11 u 30 tot 14 u 30 u nodigt het bestuur van KVG Oosterzele je van harte uit om te genieten van een heel verzorgd eetfestijn. Maak je keuze tussen beenhesp en kipfilet, en Provençaalse- of champignonsaus. En leuk meegenomen: gratis ijsje. Deelnemen kost 18 euro, kinderen smullen tegen 8 euro. KVG Oosterzele wil graag je smaakpapillen prikkelen, tijdens zeg maar de twee fijnproeversdagen. Proef de heerlijke smaken en geniet van de legendarische en typische KVG– sfeer. Wie in GC De Kluize de benen onder tafel komt steken, mag rekenen op een enthousiaste ontvangst en bediening. Het bestuur van KVG Oosterzele maakt er een erezaak van dat iedereen kan genieten van een culinair eetfestijn. De deur zwaait open voor iedereen. Steun KVG, het eetfestijn wordt georganiseerd ten voordele van de minder – validen. Zorg dat je er samen met familie, vrienden, kennissen,…bij bent. Je kan in GC De Kluize terecht voor gezellige uren tafelplezier. Alle sympathisanten van KVG, levensgenieters, smulpapen, lekkerbekken,… zijn welkom. Kaarten verkrijgbaar bij de bestuursleden. Je kan ook kaarten bestellen via telefoon of mailadres: Rita De Landsheere, 09 / 362 79 09, 0472 / 95 18 33, ritadelandsheere@hotmail.com, Hubert en Juliette Van De Sijpe, 09 / 362 78 12, 0478 / 69 37 91, hubert.vandesype@gordianus.com. Er is ook mogelijkheid tot afhalen van het eten. Betalen door storting op rekeningnummer BE33 890-5440551 – 46 KVG Oosterzele. De kaarten zullen aan de kassa liggen. (mvdv, foto’s ddl).