Vernieuwde website www.winkelierde.be is online.

Op woensdag 18 mei 2022 werd de vernieuwde website www.winkelierde.be officieel door het Lierdse gemeentebestuur voorgesteld. 

Deze website is de volgende stap in het winkeLIERDE-project. In juni 2021 werd er al een handelsgids uitgegeven die een overzicht geeft van hetgeen Lierde te bieden heeft op het vlak van ondernemen. Aangezien niet alle Lierdse ondernemers hierin zijn opgenomen werd er beslist om de website www.winkelierde.be te vernieuwen. Voor de ontwikkeling van de website werd opnieuw samengewerkt met de firma Graviteit.

De vernieuwde website zal op termijn een overzicht bieden van alle ondernemers die in Lierde gevestigd zijn. De ondernemer moet zelf een profiel aanmaken op de website en hij/zij kan daarna zelf bepalen wat er over zijn/haar onderneming verschijnt op de website.

Op de website staan de ondernemingen per categorie en vind je niet alleen interessante nieuwsberichten maar ook meer info over het project winkeLIERDE en de nodige contactgegevens. Uiteraard kan de winkeLIERDE-bon ook hier worden aangekocht.

Voor deze vernieuwing kon de gemeente rekenen op de steun van Provincie Oost-Vlaanderen. Ze ontving voor dit project een subsidie van 9.583,20 euro. De gedeputeerde Leentje Grillaert was dan ook aanwezig op de persvoorstelling.

Tijdens de voorstelling werd een korte demo gegeven van de nieuwe website en lanceerde  burgemeester Soetens een oproep naar de ondernemers toe om zo snel mogelijk via deze website  hun onderneming kenbaar te maken.

Het winkeLIERDE-project is met deze nieuwe website nog niet afgerond, hierna zal er nog een kennismakingsevent voor de ondernemers uit Lierde georganiseerd worden.

v.l.n.r. burgemeester Jurgen Soetens, gedeputeerde van Provincie Oost-Vlaanderen Leentje Grillaert, verantwoordelijke dienst Ondernemen Talia Lagniau, schepen van Ondernemen André Eeman en Ines Maroye van Graviteit