Meester Albert De Geyter uit Zwalm is 100 jaar

Twee burgemeesters kwamen hem in de bloemetjes zetten (Zottegem en Zwalm)

Albert De Geyter uit Zwalm is vandaag 100 jaar jong.  Hij was de laatste onderwijzer in het schooltje van St -Denijs-Boekel. Hij heeft ook sterke verdiensten in de uitbouw van het toerisme in Zwalm en de regio.  Burgemeester Bruno Tuybens van Zwalm nam graag tijd vrij om deze bijzondere verjaardag van dit Zwalms monument mee te vieren.  Burgemeester Evelien De Both (N-VA) van Zottegem was eveneens op deze viering aanwezig.
Albert is bezig  met een  revalidatie in WZC De Bron in Zottegem, maar voorlopig nog gedomicilieerd in Zwalm. Hij is nog goed bij zijn verstand en  kan nog vele verhalen vertellen.
Bij deze viering kreeg deze gekende Zwalmnaar heel wat geschenken overhandigd.

Proficiat aan Albert en nog vele jaren!