Stad Zottegem lanceert Facebook- en Instagrampagina

De stad Zottegem heeft zopas een een Facebook- en Instagrampagina gelanceerd.

“Yes, we zijn online! Stad Zottegem informeert je vanaf nu ook via de sociale mediakanalen Facebook en Instagram”, aldus schepen en initiatiefnemer Brecht Cassiman (N-VA). “Als schepen van communicatie ben ik bijzonder blij met deze inhaalbeweging! In de eerste helft van de legislatuur investeerden we in de uitbouw van de communicatiedienst. We lanceerden eerder al een stedelijke nieuwsbrief per e-mail (www.zottegem.be/nieuwsbrief), naast het informeren van onze Zottegemnaren via het vertrouwde stedelijk infoblad. Maar via de aanwezigheid op Instagram en Facebook, kunnen we stedelijke info aan een veel breder publiek uitdragen! Onder de hashtag #zoveelzottegem willen we alle Zottegemnaren ook digitaal verenigen. Zoek dus maar snel naar “Stad Zottegem” op je Facebook- en Instagram account, en blijf op de hoogte van alle relevante info over onze stad!”