Ouderraad Appelaar/Anker verwent met een heerlijk ontbijt

Ontbijtbox voor Vaderdag

Je kan de Ouderraad Appelaar/Anker een hart onder de riem steken, bestel een ontbijtbox voor Vaderdag. De Ouderraad van de Vrije Basisschool Oosterzele, De Appelaar/Anker, verwent met een heerlijk ontbijt op zondag 12 juni 2022. ‘Vaderdag’ kan niet meer stuk. Niets zo gezellig om op een zondagochtend uw dag te starten met een gezond en heerlijk ontbijt. Een ontbijtbox vol lekkers. Zoals iedereen weet heeft de Ouderraad een groot hart voor de school. De Ouderraad steekt de handen uit de mouwen en bezorgt je de ontbijtbox aan huis. Als dat geen service is. Je merkt het al, bij de Ouderraad ontbreekt het niet aan de nodige ideetjes.

Luxe editie
De Ouderraad Appelaar/Anker is om meer dan één reden het favoriete contactpunt voor al wie op zoek is naar een kwalitatief ontbijt. De formule is geknipt voor wie je eens wil verwennen. Een tip: verwen op zondag 12 juni papa met een zorgvuldig uitgekozen attentie. Extra verwengenot. Bestellen is vanzelfsprekend een must. Volwassenen betalen 12 euro voor een ontbijtbox (pistolets, koffiekoek, uitgebreid assortiment hartig en zoet beleg, yoghurt, vers fruit, peperkoek, speculaas, heerlijke koffie en thee, vers fruitsap, rijstwafels) Kinderen smullen tegen 8 euro (pistolet, koffiekoek, hartig en zoet beleg, melkje, fruitdrankje, ontbijtgranen, yoghurt, fruit en een leuke verrassing. De ontbijtmanden bevatten dus tal van lekkernijen. Er is een extraatje voor de papa, en een leuke verrassing voor de kinderen. Bestellen kan tot en met 3 juni 2022. De ontbijtboxen worden geleverd tussen 7 u 30 en 9 u 30 aan huis. Je kan ook zelf uw bestelling afhalen tussen 7 u 30 en 9 u in de Appelaar, Dorp 50, Oosterzele. Bestellen en veilig betalen kan via www.ouderraadappelaaranker.be. Nog vragen? Contacteer gerust via: ouderraad.appelaar.anker@gmail.com. (mvdv, foto’s ddl).