Zottegem: parkeerverbod voor aankomst van foorkramers

Naar aanleiding van de aankomst van de foorkramers en met het oog op de inrichting van de Sinksenfoor in het stadscentrum, zal er vanaf woensdag 1 juni om 6 uur een parkeerverbod ingaan op het plein aan de standplaatsen van de lijnbussen in de Van Aelbrouckstraat alsook op de tegenovergelegen parkeerplaatsen op de rijweg tussen de Kleine Nieuwstraat en Kazernstraat. In de omliggende straten zal alleen plaatselijk verkeer toegelaten zijn (ook tijdens de kermisactiviteiten en voor de afbraak van de kermis).

Vanaf woensdag 1 juni om 16 uur zal er ook niet mogen geparkeerd worden in de Heldenlaan (middenberm + rijbanen). In het gedeelte van de Kasteelstraat tussen de Molenkouter en Meersstraat/Graaf van Egmontstraat alsook in de Graaf van Egmontstraat wordt vanaf dinsdag 31 mei om 0.00 uur tot woensdag 8 juni om middernacht het eenrichtingsverkeer opgeheven en verkeer in beide richtingen toegelaten. Om dit vlot te laten verlopen, zal er tegelijk een parkeerverbod gelden in dat benedengedeelte van de Kasteelstraat (vanaf de Neerhofstraat) en in de Graaf van Egmontstraat.