Op de foto met figuren PAW Patrol tijdens Sinksenkermis in Zottegem

Schepen van Feestelijkheden Brecht Cassiman (N-VA) en burgemeester Evelien De Both (N-VA) laten weten dat de PAW Patrol figuren bezoek zullen brengen aan de Sinksenkermis in Zottegem.

“De superhelden van de PAW Patrol komen naar kermis Zottegem voor een meet & greet met hun kleinste fans”, aldus Cassiman en De Both. “De eerste Sinksenkermis sinds 2019 komt er aan dit weekend! Naast de reuzenstoet op zondag, heeft het stadsbestuur nog een verrassing in petto voor de allerkleinsten: op Sinksenmaandag krijgen alle kinderen de kans om hun favoriete superhelden te ontmoeten op het Marktplein: tussen 16u en 17u maken alle figuren van PAW Patrol graag tijd voor een foto samen met jouw kinderen. Een reden te meer om dit weekend af te zakken naar de Egmontstede!”