Zottegem: speciale verkeersregelingen

STRIJPEN: MINIVOETBALTORNOOI

Omwille van het tweedaagse minivoetbaltornooi dat voor de zestiende keer georganiseerd wordt op de terreinen van Racing Strijpen, wordt er op zaterdag 4 en zondag 5 juni, telkens van 6 tot 22 uur, in de Hagelenberg in Strijpen geen doorgaand verkeer toegelaten (in geen van beide richtingen). De straat zal er afgesloten worden ter hoogte van woning nr. 3 en van het kruispunt met de Veldstraat. Tussen de Beugelstraat en de Hagelenberg zal alleen plaatselijk verkeer mogen.

SINT-GORIKS-OUDENHOVE: SCHOOLFEEST

Ter gelegenheid van het jaarlijkse schoolfeest in de vrije basisschool ’t Waterpleintje in Sint-Goriks-Oudenhove zal er op zondag 5 juni van 12 tot 18 uur op het gedeelte van het Kruiswaterplein vanaf het kruispunt met de Smisstraat tot ter hoogte van de woningen nrs. 3 / 5 niet mogen geparkeerd worden en in geen van beide richtingen verkeer toegelaten zijn. De wegomlegging zal ter plaatse aan de kruispunten bewegwijzerd worden.

BEVEGEMSE VIJVERS: BENEFIET

Naar aanleiding van een benefietgebeuren + party, ten voordele van ‘Stop darmkanker’, op het voetbalterrein (kunstgrasveld) aan de Bevegemse Vijvers – lees hierover meer in een afzonderlijk artikel via deze link – zal op zaterdag 4 juni de Hemelrijkstraat afgesloten worden ter hoogte van het kruispunt met de Bevegemse Vijvers vanaf 9 uur tot het einde van de activiteit. Tegelijk zal in die straat ook een parkeerverbod van toepassing zijn (tot 3 uur ’s nachts).