Zottegemse kermismaandag met vuurwerk en PAW Patrol

Zoals wij zaterdag “voor in het beste geval” aankondigden (zie via deze link), bleef het zondagnamiddag op de Zottegemse Sinksenfoor bij een ‘mini-versie’ van de traditionele reuzenommegang, zonder gastreuzen maar waarin enkel de vijf eigen Zottegemse reuzen mee opstapten, en die bovendien nog uitgeregend werd. Hopelijk tonen de weergoden zich op pinkstermaandag 6 juni in een betere bui want ook die dag staan er op de kermisaffiche een tweetal extra attracties, voor jong en oud.

Eerst is er voor de allerkleinsten afspraak op het marktplein voor een meet & greet met de figuren van de kinderserie PAW Patrol. Van 16 tot 17 uur kunnen zij daar hun favoriete superhelden ontmoeten en zal er ook gelegenheid zijn om met hen op de foto te gaan. ’s Avonds is er dan naar jaarlijkse gewoonte vuurwerkspektakel te beleven. Dit kleurrijke schouwspel kan men omstreeks 22 uur gaan bewonderen in het park achter het Kasteel van Egmont.