illustratie foto

Met KVG en Samana op riviercruise

Genieten van boottocht en rondrit

Dankzij KVG Oosterzele en Samana Balegem – Oosterzele – Scheldewindeke krijg je op donderdag 28 juli de kans heerlijk te genieten van een boottocht, zeg maar een cruise. Snel inschrijven is een aanrader, je kan bellen of mailen naar Hubert & Juliette Van De Sijpe, 09/ 362 78 12, 0478 / 69 37 91, hubert.vandesype@gordianus.com, Rita De Landsheere, 09 / 362 79 09, 0472 / 95 18 33, ritadelandsheere@hotmail.com.
De boottocht duurt ongeveer 4 uur, je vaart van Rupelmonde naar Brussel met een luxe schip. De beide sfeervolle salons hebben elk een capaciteit van 125 personen. Elk salon heeft zijn eigen toiletgroep en is voorzien van een invalidentoilet. De buitendekken bieden plaats aan 200 passagiers. Je vaart op één van de economische belangrijke kanalen van ons land. Met stedelijke, industriële én prachtige natuurlandschappen op de vaarroute. Om 8 u 45 wordt verzamelen geblazen op de parking van sporthal De Kluize. Om 9 u vertrekken de bussen naar Rupelmonde. De boottocht met de Verdi start om 10 u 30. Je wordt verwelkomd met koffie en croissant. ‘s Middags wordt een koude schotel (vis of vlees) geserveerd. Een gids vertelt je interessante weetjes. Om 15 u 30 eindigt de tocht aan de Heembeekkaai in Schaarbeek. Nadien staat een rondrit in Brussel op het programma. De heerlijke en ontspannende dag wordt heel gezellig afgerond met een broodmaal in Feestzaal de Keirk’ in Aalst.
Inschrijven voor 20 juli is een must. Deelnemen kost 60 euro. Je kan storten op rekening BE33 890 5440551 46 KVG Oosterzele met vermelding boottocht, vis of vlees en aantal personen. De eendaagse riviercruise en de rondrit in Brussel mag je echt niet missen. Snel inschrijven is de boodschap. (mvdv, foto pixabay).