©Sophie Richez - Sociaal Huis

Ruilhuis zoekt schoolmateriaal

Het ruilhuis wil haar aanbod uitbreiden, en zoekt schoolmateriaal. Wie boekentassen, pennenzakken, sportkledij, turn- of zwemzakken, brooddozen, drinkflessen, … een tweede leven wil geven, kan het materiaal doneren aan het ruilhuis.

Aanbod uitbreiden

In het ruilhuis in het Sociaal Huis kan iedereen een babyuitzet, zwangerschaps- en kinderkleding voor kinderen tot en met 6 jaar gratis ruilen. Met de punten die men daarvoor ontvangt kan men nieuw materiaal meenemen. Het ruilhuis wil haar aanbod uitbreiden met schoolmateriaal en doet een oproep om dit materiaal te doneren.

Het materiaal (in goede en nette staat!) kan binnengebracht worden in het Sociaal Huis (Burchtstraat 46, Ninove):

–           elke woensdag van 10 uur tot 16 uur

–           elke donderdag van 16 uur tot 19 uur.