Eerste maatjes in café De Vliegende Hollander in St.-Blasius-Boekel

Naar goede jaarlijkse gewoonte werden in de Zwalmstreek de eerste maatjes van het jaar geproefd in café De Vliegende Hollander bij Walter  aan de Boekelbaan in Sint-Blasius-Boekel. Dit gebeurde er reeds voor de zesde maal. De eerste exemplaren waren zoals gewoonlijk bijzonder lekker en vettig. 

Heel wat Zwalmnaars kwamen hun bestelling ophalen maar men kon deze lekkernij uit Zeeland ook ter plaatse nuttigen. Het waren ex-burgemeester  Eric Devriendt en schepen  Peter Van Den Haute die het openingswoord voor hun rekening namen onder het toeziend  oog van schepen Bernard Ardaen , Brakels schepen Peter Vanderstuyf en Merelbeeks schepen Tim De Keukelaere.

 

(26) eerste maatjes in de Zwalmstreek bij De Vliegende Hollander – YouTube