Zottegem: speciale verkeersregelingen

WIJK BIJLOKE: ROMMELMARKT

Op initiatief van buurtbewoners, in samenwerking met het LDC Egmont en JOW Zottegem, vindt op zondag 26 juni van 7 tot 15 uur een rommelmarkt met randanimatie plaats in de Sint-Niklaasstraat en op het Sint-Niklaasplein in de wijk Bijloke. Daarom zal de Sint-Niklaasstraat ter hoogte van de kruispunten met de Esstraat, Abeelstraat en Seringenstraat die dag vanaf 5 uur voor alle verkeer afgesloten worden en zal daar tevens van 5 tot 19 uur een parkeerverbod gelden alsook op het Sint-Niklaasplein.

GROTENBERGE: KERMIS

In deelgemeente Grotenberge wordt komend weekend kermis gevierd. Naast gelegenheidsactiviteiten in de plaatselijke cafés staan, met medewerking van het Feestcomité Grotenberge, op zondag 26 juni ondermeer de uitgestelde nieuwjaarsreceptie, de Berlindisworp en muzikale optredens op het programma. Naar aanleiding hiervan zal vanaf 6 uur tot middernacht het gedeelte van de Gentsesteenweg tussen de Grotstraat en Parkstraat voor alle verkeer afgesloten worden en zal daar ook parkeerverbod zijn.

GODVEERDEGEM: DRIEBUNDERFEESTEN

Met het oog op een huwelijksfeest op zaterdag 25 juni en de jaarlijkse driedaagse Driebunderfeesten op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juli (met barbecue en muzikale optredens) ter hoogte van café Driebunderhof aan de hoek Langestraat/Driebunderstraat in Godveerdegem zal er van donderdag 23 juni om 6 uur tot maandag 4 juli om 12 uur in de Driebunderstraat alleen plaatselijk verkeer mogelijk en toegelaten zijn. Tegelijk zal daar een parkeerverbod van toepassing zijn vanaf het kruispunt met de Langesttraat tot een tiental meter voorbij de feesttent.