Geen treinverkeer tussen Zottegem en Geraardsbergen

Zoals ook in de voorbije maand mei al eens gedurende drie weekends het geval was, zal er nu (enkel) op zondag 26 juni tussen Zottegem en Geraardsbergen geen treinverkeer mogelijk zijn omdat er door Infrabel werken moeten uitgevoerd worden aan de spoorweginfrastructuur. In beide richtingen zullen de S52-treinen vervangen worden door bussen.

Vanuit Zottegem naar Geraardsbergen vertrekken deze bussen aan een tijdelijke halte aan de voorzijde van het station (Stationsplein 12) om 7u45, 8u45 en zo verder om het uur tot 21u45. De voorziene duurtijd van de busrit bij normaal verkeer (met ook een tussenstop nabij het station in Lierde) bedraagt 30 minuten, dus aankomst in Geraardsbergen om 8u15, 9u15 enz.

Vanuit Geraardsbergen naar Zottegem vertrekken de vervangbussen aan een tijdelijke halte op het Stationsplein om 5u45, 6u45 en zo verder om het uur tot 19u45. De aankomst aan het station in Zottegem is voorzien om 6u15, 7u15 enz.

Buiten voormelde regelingen rijdt er in beide richtingen ook nog een extra late bus. Deze vertrekt vanuit Zottegem om 23u01 (aankomst in Geraardsbergen om 23u31). Vanuit Geraardsbergen vertrekt deze ‘laatavondbus’ om 21u04 (aankomst in Zottegem om 21u34). Met de vervangbus kan eventueel alleen een vouwfiets meegenomen worden.