Floki vermist – 200 euro beloning voor de vinder!

Tijdens de storm van oktober vorig jaar verdween een zwarte kater in onze regio. De eigenares is er nog steeds naar op zoek en looft een beloning uit van liefst 200 euro.

Omschrijving van het geliefde en gemiste dier

“Volledig zwarte kater, 6 jaar, gechipt, gecastreerd, slank gebouwd. Draagt grijs seresto vlooienbandje (kan kwijt zijn/iemand uitgedaan hebben). Opvallend kenmerk: hoektanden steken (meestal) vanonder bovenlip uit en hij heeft een klein kapje in zijn linker oor. Heeft enkele witte haartjes op zijn borst aan de linkerkant, niet zichtbaar vanop afstand.”

Omstandigheden

“Hij kan de weg naar huis niet meer vinden sinds de storm van 20/10/21. Vermist te Cyriel Prieëlsstraat 160 Aspelare, heeft ook drie jaar in de Bakkerstraat in Haaltert gewoond, maar kan intussen overal zitten. In het begin van zijn verdwijning is hij in onze straat nog gezien, probeerde binnen te raken bij andere huizen. Halloweentochten en vuurwerk hebben hem mogelijks nog meer schrik aangejaagd om verder te lopen. Heeft u hem gezien of binnen genomen, laat dan alstublieft iets weten op onderstaande nummer, we blijven zoeken en willen hem heel graag terug thuis!”

Tips welkom op…

“0474/39.62.93 . Tip: zet mijn nummer in je telefoon zodat je direct kan bellen, probeer foto’s/filmpje te maken als je hem denkt te zien”