Vlaanderen Feest op 3 juli in Zwalm

Optreden van Lenny & de wespen

Naar aanleiding van Vlaanderen Feest organiseert het lokaal bestuur een gezellig minifestival op de recreatiesite in Munkzwalm op zondag 3 juli vanaf 11.30 u.


Op zondag 3 juli vieren we feest in Zwalm, samen met muziekband Lenny & de Wespen, want ook zij vieren feest voor hun 20-jarig bestaan. Bij mooi weer is het genieten van een minifestival op de recreatiesite (breng zeker je picknickdekentje mee). Als de weergoden dit niet toelaten, wordt het een gezellig miniconcert in de Zwalmparel. Het lokaal bestuur trakteert elke toeschouwer op een lekker pakje friet. Inschrijven is niet verplicht, maar aanmelden is wel handig. Dat kan je doen via https://www.zwalm.be/bestuur/nieuws/zwalm-feest-met-lenny-de-wespen.
De zomerbar en frietmobiel openen om 11.30 u. Het optreden start om 13 u. Kortom, een gezellige, muzikale middag met heel wat lekkers.

Lenny & de wespen

 Lennert Maes (Lenny) zorgt met zijn band voor de nodige sfeer. Na vijf langspelers en meer dan twintig singles is het tijd voor een overzicht.

De tournee ’20 jaar L&dW’ brengt naast eigen hits zoals ‘Meneertje Nee’ en ‘Pleisterplaat’ ook een selectie van hun eigen lievelingsliedjes.