Kermis Windeke start met Groenbuikreus, spelersvoorstelling en veel muziek

Christoff, absolute topvedette

Hoe vaak krijgt een mens de kans om Christoff gratis aan het werk te zien? Vrijdag 1 juli, op het Marktplein in Scheldewindeke vanaf 23 u dus, en het zou zonde zijn om dat te missen. De Windeekse Groenbuiken zijn al maanden druk in de weer om van Windeke kermis 2022 een spetterend feest te maken. Er zijn veel goede redenen om af te zakken naar het Marktplein. De Groenbuiken trakteren je op 1 juli  na de optocht van de Groenbuikreus en de spelersvoorstelling van KVV Windeke met veel zomers plezier op pittige optredens van Boysband Bobby (21 u) en Christoff, top in Vlaanderen en ook in Duitsland. Er volgt ook nog een afterparty met DJ Christopher.
Aan de succesformule op vrijdagavond wordt niet geraakt. Hectoliters bier, keigoede muziek, intense sfeer, iedereen uit de bol: zo start Kermis Windeke. Na twee ellendige coronajaren  zullen de muziekliefhebbers na de opening van de kermis met de optocht van de Groenbuikreus en de spelersvoorstelling KVV Windeke graag ‘lekker blijven hangen’ voor de Boysband Bobby en Christoff. Ze gaan zorgen voor een op en top sfeerfeest. En die sfeer moet je  komen meemaken. Het wordt alweer een cocktail van muziek, sfeer en veel pinten. Laat je onderdompelen in de ‘Kermis Windeke – sfeer’. Je krijgt gegarandeerd op het Marktplein Scheldewindeke  een heerlijke cocktail van muziek op smaak gebracht met een flinke scheut ambiance. Uitbundigheid. Beleef een zalige nacht. Het leuke is dat velen aan Christoff mooie herinneringen hebben die ze koesteren. Je mag meezingen en dansen tot diep in de nacht. Trek je dansschoenen aan en kam je haar (als je er tenminste hebt) in de juiste plooi: het zal bruisen. Wie er de vorige keer bij was, zal maar al te graag opnieuw bij het zinderende feest zijn. Je wilt sfeer, eens uit de bol, power, fiesta,…je zult het krijgen ook. Een kolkende massa, dat is de bedoeling. De sfeer zal er van de eerste tot de laatste minuut inzitten. Voor de schlagerliefhebbers wordt het smullen, Christoff brengt mooie muziek die herkenbaar is en meezingers die iedereen vrolijk maken. En leuk meegenomen, gedurende Kermis Windeke zijn alle optredens op het Marktplein Scheldewindeke gratis. (mvdv, foto’s ddl).