Gemeentelijke basisschool Oosterzele – buschauffeur Johan Liebaert met pensioen

Op de allerlaatste schooldag nam het Gilo in stijl afscheid van hun trouwe buschauffeur Johan Liebaert. Hij trad in dienst op 2 mei 1991 en was maar liefst 31 jaar de buschauffeur voor de kinderen van Oosterzele, Balegem en Scheldewindeke. Elke schooldag was hij de man die de kinderen op een veilige manier van her naar der bracht.

 

Zijn laatste dag zal Johan niet zo vlug vergeten. Op deze zonnige dag hadden de kinderen van de verschillende scholen allemaal een tekening gemaakt en natuurlijk werd er voor Johan gedanst en werd er gezongen uit volle borst. De rode loper was uitgerold en Johan werd ontvangen alsof hij koning was. Een mooi gebaar.

 

Vervolgens kreeg hij een smakelijk ontbijt voorgeschoteld en in zijn prachtig versierde bus werd dan nog een laatste ritje gemaakt naar de afdelingen Balegem en Scheldewindeke.

Hij mag nu genieten van een welverdiend pensioen,

Johan zal zeker gemist worden na alles wat hij betekende voor het Gilo.