‘Het Bankje’ terug in Zwalm

Ook deze zomer neemt Zwalm opnieuw deel aan het project ‘Het Bankje’. De podcast Het Bankje brengt theater en kunst op een laagdrempelige manier tot bij het publiek: je neemt tijdens de fietstocht plaats op een bankje, scant een QR-code en bent getuige van de meest intieme, bizarre, aangrijpende dialogen die zich (misschien) hebben afgespeeld op de plek waar je zit.

 

“Deze keer stippelden we 2 fietsroutes uit in onze gemeente (24 en 20km).” licht schepen van toerisme Peter Van Den Haute (N-VA) toe. “Die kan je ook combineren tot één langere tocht. Je kan het parcours downloaden als een pdf- of gpx-bestand op de gemeentelijke website of je komt een exemplaar op papier afhalen in het gemeentehuis, bibliotheek of het Streekpunt. In het parcours steekt ook een picknickbank zodat je onderweg de innerlijke mens kan versterken. We wensen de deelnemers alvast veel luister- en fietsplezier”