Win 27 jaar gratis Rock Zottegem door festivalpintjes te swipen voor het goede doel

Tijdens Rock Zottegem kan je 27 jaar gratis toegang winnen door festivalpintjes te ‘Swipen’ voor het goede doel.

“Wie geen zin heeft om aan te schuiven om bonnetjes te kopen op Rock Zottegem kan deze editie opnieuw bonnetjes swipen,” laat organisator Kurt De Loor weten. “Het opzet is even simpel als geniaal: je downloadt de app ‘Swipedrinks’, koopt online drankbonnetjes en je kan met de app een pintje bestellen aan de toog. Nog beter: je kan zelfs jouw vrienden trakteren door hen een pintje te swipen. En het wordt nog beter: wie een pintje swipet naar Rode Kruis Vlaanderen maakt kans om de volgende 27 jaar gratis naar Rock Zottegem te komen.”

“We gebruikten de app voor het eerst ooit op de vorige editie van Rock Zottegem en het was meteen een groot succes. Nu hebben we de app helemaal op punt gezet om het festivalgangers nog eenvoudiger te maken”, zegt Pieter De Troyer van Swipedrinks. “Met Swipedrinks kan je ook drankjes swipen naar jouw vrienden, of je kan je laten trakteren natuurlijk. Het is snel en gemakkelijk, bovendien kan je best jouw drankbonnetjes vooraf aankopen, dan zijn ze goedkoper. Wie via Swipedrinks een pintje swipet naar de QR-code van Rode Kruis Vlaanderen maakt kans om gratis de volgende 27 edities van Rock Zottegem  mee te maken. Een knaller van een prijs, bovendien gaat de opbrengst van de wedstrijd integraal naar het goede doel. Lieve festivalgangers, waag je kans, zou ik zeggen. Word vriend van Rode Kruis Vlaanderen op Swipedrinks, trakteer hen een pintje en misschien word jij wel de volgende 27 jaar getrakteerd door Rock Zottegem. Op maandag 11 juli wordt de winnaar bekendgemaakt.”

Rock Zottegem 2022 vindt plaats op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juli. Meer info en tickets via www.rock-zottegem.be