FS

DE BLIK OP: Parkconcert Zottegem donderdag 28 juli

Aan allen die vorige week geweest zijn, gegroet. Aan allen die niet geweest zijn. Shame on you !

Het was vorige week donderdag 21/07/2022 ook een gezinsnamiddag om u tegen te zeggen. Met THE CRAZY DISCOSHOW,BOMA EN DE SLAGERPARADE, BUSCEMI LIVE, randanimatie voor kinderen: springkastelen, spelletjes, gekke kapsels, kinder grime. Tegen de avond was het dan de beurt aan 50 TINTEN BRIJS als deel van de Parkconcerten. Met zo een prachtig weertje erbij was het dubbel genieten.

Donderdag 28/07/2022 is het opnieuw feest. Om 20.00 u EGMONTPARK ZOTTEGEM – GRATIS

  • MELTHEADS : 4 koppige Antwerpse band die een combinatie brengen van garagerock en surfpunk, geserveerd met een eitje en een biertje. Een energiebom waarbij men uit het dak gaat. In lekentaal, zoals voor mij: ongepolijste rockmuziek met een hapje en een tapje. Bestaat er ook gepolijste rockmuziek ? Hela, uit het dak, alleen de artiesten staan onder een dak.
  • JE M’EN SEX PLEASE :  een stel kornuiten uit Gent met weinig talent in het maken van korte bio’s. Surfy, fuzzy garagerock. In lekentaal: rock, rock, rock.

Beide moet ik niet aanbevelen, je MOET het gewoon BELEVEN !

De organisatie loopt hier gesmeerd. Het bier en ander lekkers ook. Ik keer tevreden terug, met of zonder groen hesje.

Komen jullie ook ? De afwezigen zullen ongelijk hebben. Dat is nu al zeker.

FS

Meer info?

Facebookpagina Parkconcerten Zottegem

Lees ook

X