Op de foto (v.l.n.r.): AINP Laurien Van den Bossche, EHINP Johan Van den Heuvel, HINP Pascal Hubeau en AINP Kenny Vandenputte.

Politiezone Zottegem/Herzele/Sint-Lievens-Houtem verwelkomt nieuwe aspirant-inspecteurs

De politiezone Zottegem/Herzele/Sint-Lievens-Houtem laat weten dat er maandag twee zogenaamde AINP’s (aspirant-inspecteurs) van start gingen.

“Laurien Van den Bossche en Kenny Vandenputte starten met deel 1 van hun stage in onze zone”, licht commissaris Peter Souffriau van de politiezone Zottegem/Herzele/Sint-Lievens-Houtem toe. “Tijdens de stage, het zogenaamde werkplekleren, dienen de aspiranten een aantal doelstellingen te halen. Ze begonnen hun opleiding aan PIVO in Asse in december 2021 en zullen tijdens hun stageperiode begeleid worden door eerste hoofdinspecteur Johan Van den Heuvel en hoofdinspecteur Pascal Hubeau. We wensen Laurien en Kenny uiteraard alle succes toe!”

 

X