Cultuursmakers Zottegem met fiets- en wandelsneukeltochten

Op zondag 28 augustus organiseert Cultuursmakers Zottegem – voor haar 100ste verjaardag trakteerde deze vereniging die vroeger vtbKultuur heette, zich onlangs op een nieuwe naam – fiets- en wandeltochten met onderweg verschillende sneukelingen en met als afsluiter een barbecue. Er wordt hiervoor afspraak gemaakt aan het Ontmoetingscentrum Sint-Goriks, met vrij vertrek tussen 13u30 en 14 uur.

Men kan kiezen voor een ritje met de fiets van 25 of 36 km over rustige wegen door Rozebeke, Sint-Maria-Oudenhove, Lierde en Hemelveerdegem of voor een wandeling van 5,5 of 9 km via Rozebeke langs landelijke natuurwegen. Onderweg zijn telkens vier stops voorzien waar lekkere sneukelingen kunnen geproefd worden. Daarna kan men om 18 uur aanschuiven voor een uitgebreide barbecue.

De deelnameprijs bedraagt 25 euro voor leden en 28 euro voor niet-leden (gratis voor kinderen tot 12 jaar). Inschrijven kan tot vrijdag 19 augustus per e-mail naar zottegem@cultuursmakers.be of telefonisch bij Carine De Cubber via 0495 46 10 79 (na 18 uur). Betaling op rekeningnr. BE79 6713 1641 9933 (met vermelding fietsen of wandelen + aantal volwassenen/kinderen) geldt als bevestiging van deelname. Vermelden we ook reeds dat Cultuursmakers Zottegem op zondag 25 september een herfstwandeling organiseert, dan met onderweg volksspelen.

X