Vriendenkring Zottegem nodigt uit voor 2e Aperitiefconcert

Alhoewel na coronatijden het normale leven toen nog maar voorzichtig weer op gang kwam, nam ook Vriendenkring Zottegem (VKZ) zowat een jaar geleden weer de draad op met zelfs een nieuw initiatief. Voor het eerst werd een Aperitiefconcert georganiseerd en de positieve reacties die op deze nieuwe activiteit volgden, hebben het VKZ-bestuur ertoe aangezet om nu op zondag 28 augustus om 11 uur afspraak te maken voor een tweede Aperitiefconcert, ditmaal echter in het stedelijk Ontmoetingscentrum Velzeke aan de Provinciebaan 275.

Op het programma staat het optreden van James Gillespie (ook gekend van The Voice Senior) die als de Belgische Joe Cocker zeker voor ‘kippenvelmomenten’ zal zorgen. Iedereen wordt bij aankomst verwelkomd met een glaasje cava (of fruitsap) en tijdens het concert ook nog verrast met enkele culinaire lekkernijen. De deelnameprijs bedraagt voor leden 17 euro per persoon, voor niet-leden 19 euro en voor kinderen jonger dan 12 jaar 8 euro. Wie een plaatsje wil reserveren, kan voor inschrijving (en betaling als bevestiging van inschrijving) tot uiterlijk 21 augustus terecht bij de volgende VKZ-bestuursleden: Liliane De Lange (0477 98 00 44), Claudine Van der Linden (0473 33 56 87), Sabine Verstricht (0468 24 98 01) en Anneke Vermassen (0474 89 30 63).

X