Elfde Nacht van Voorwaarts Gijzel Oosterzele

Culinair plezier en grandioos feest met Funky D, De Molteni’s, Domino

De Nacht van Voorwaarts Gijzel Oosterzele is aan zijn elfde editie toe. Het VGO – bestuur heeft Funky D, De Molteni’s en Domino kunnen strikken om de Nacht van VGO muzikaal op te fleuren. Er zijn veel goede redenen om op zaterdag 20 en zondag 21 augustus af te zakken naar het voetbalterrein van Voorwaarts Gijzel Oosterzele, Hogeveld. De Nacht van VGO belooft een knaller te worden met mega goede muziek en veel culinair plezier.  Voorwaarts Gijzel Oosterzele trakteert je met veel zomers plezier op pittige optredens van Funky D, De Molteni’s en Domino. Al wie VGO genegen is kruist alvast 20 en 21 augustus aan in zijn agenda. De knaldrang is groot.

Op zaterdag 20 augustus vanaf 18 u 30 tot 20 u 30 kan je aanschuiven aan een heel verzorgd eetfestijn. Er worden steak a l’os, frietjes en groentjes geserveerd. Je kan in een ontspannen sfeer lekker eten. Proef het ‘specialleke’ van Voorwaarts Gijzel Oosterzele. Het bestuur van VGO nodigt je van harte uit om volop te genieten van de Nacht van VGO. Hemels plezier. Proef de heerlijke smaken en geniet van de legendarische sfeer en ambiance op de ‘leukste Nacht van Oosterzele’. De deur zwaait open voor iedereen. Zorg dat je er samen met familie, vrienden, kennissen,…bij bent. Eenmaal VGO, altijd VGO.

Prijzen: Optredens en eetfestijn 35 euro (toegang vanaf 18 u), kinderen smullen balletjes en frietjes tegen 12 euro. Toegang optredens vanaf 20 u, voorverkoop 15 euro. Zondag: eetfestijn 25 euro, veggie 20 euro, kinderen smullen balletjes, frietjes 12 euro. VIP – arrangementen, info: 0496 / 99 13 32 en bij bestuur. Kaarten zijn te verkrijgen bij de bestuursleden, spelers, Café Central, Kapsalon Dirk Bockstaele, ING kantoor Oosterzele. Meer weten? Een seintje naar 0496 / 99 13 32, e-mail info@vwgo.be.

Tickets bestellen kan ook nog online nog via https://app.tribeforms.com/voorwaarts-gijzel-oosterzele/forms/11de-nacht-van-vgo.  Nadat er ‘een bommetje’ gelegd is barst vanaf 21 u het muziekfeest los, eindelijk mogen we weer, eindelijk kunnen we de hel van corona achter ons laten, en weer volop feesten. De 11 de editie wordt bijzonder, alle remmen los, Feest! Feest! Feest!. Je mag opnieuw iemand tegen uw gilet trekken, brullen, zingen, dansen. Waar vinden Bourgondiërs, muziekliefhebbers, slapelozen, nachtraven, de nog- eentje – en – dan – ben – ik – weg mekaar? Op de Nacht van VGO, natuurlijk.  Feesten tot het ochtendgloren, het mag. (mvdv, foto’s ddl)

X