Protestwandeling tegen ‘Kwartier van de Toekomst’

Schendelbeke. Zaterdag 27 augustus organiseert het actiecomité ‘Red de Godsbergkouter’ een protestwandeling rondom de mogelijke site voor de legerkazerne, het zogenaamde ‘Kwartier van de Toekomst’. ‘Deze begeleide wandeling van 7 kilometer moet aan iedereen duidelijk maken hoeveel open ruimte er zal opgeofferd worden aan de mogelijk komst van de legerkazerne met oefenterrein en schietstand op de Godsberg’, motiveert het actiecomité ‘Red de Godsbergkouter’. Het actiecomité vraagt aan de deelnemers om een zwart lint te dragen als teken van protest en rouw. Indien het aantal deelnemers groot is, zal er uit veiligheidsoverwegingen een alternatieve weg genomen worden die parallel loopt met de Aalstsesteenweg.

De wandeling gaat om 14 uur aan de Godsbergkouter van start. Meer info vind je op:

Home

X