Zottegems Bal van de Burgemeester met Get Ready

Zottegem knoopt weer aan met een aloude traditie: op zaterdag 1 oktober zijn alle Zottegemnaren – welkom op het Bal van de Burgemeester. De fuifzaal van de Bevegemse Vijvers wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een fonkelende dansvloer, met Get Ready als headliner op het podium.

Burgemeester Evelien de Both en titelvoerend burgemeester Matthias Diependaele laten weten je op sleeptouw te nemen voor een “onvergetelijk avondje uit in eigen streek“.

“In de nasleep van de coronacrisis merken we dat het voor veel verenigingen en organisatoren niet evident is om de draad terug op te nemen,” weet burgemeester Evelien De Both. “Maar we nemen graag het voortouw om het goede voorbeeld te geven, en met een stevig feestje het uitgaansleven in onze stad een extra duwtje in de rug te geven.”

“Iedereen is van harte welkom, los van politieke kleur of strekking. We starten de avond met een optreden van coverband Beau4 en DJ Jeroen Visser. Als ludieke apotheose duiken we de jaren negentig in, want niemand minder dan Get Ready komen hun grootste hits nog eens van onder het stof halen! De afsluit is voor DJ Bonuzz, maar met muziek voor jong en iets ouder, en democratische prijzen voor een drankje, belooft het een feestje van jewelste te worden”, zegt minister Matthias Diependaele en tevens titelvoerend burgemeester.

Praktisch

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar voor 10 euro via balvdb@gmail.com, bij de burgemeester of een van de vele vrijwilligers.

X