Hulp gevraagd: Cooper is al 3 weken vermist

Rescue Team Pajot vzw doet een oproep en vraagt hulp bij het terug vinden van Cooper. Cooper is een bruine Akita die vermist is sinds 20 juli 2022. Hij liep verloren in de buurt van de Tolstraat nummer 92 in Steenhuize (Herzele)

“We moeten jullie ook melden met frustratie , woedend en verdriet dat Cooper verjaagd geweest is door bekende uit de regio”, klinkt het bij Rescue Team Pajot. “Beelden camera , foto’s , mails …. zijn in ons bezit. Nu blijven wij hopen en ons verder inzetten voor Cooper ondanks bedreigingen en tegenwind. Wij zullen ons blijven inzetten voor het geluk en de veiligheid van elk dier. Eén van onze hondenvangkooien die voor Cooper werd ingezet kan – ondanks flyers, pocket flyers, toelating van de eigenaar – jammer genoeg niet meer ingezet worden. Ook niet om een ander dier veilig te stellen.”

Tips? Contact opnemen kan via

Rescue Team Pajot

Thomas Wuytens, het baasje van Cooper: 0476/86.88.59