Minister Weyts investeert € 28.888 in Hartencollege basisonderwijs Weggevoerdenstraat in Ninove

"Tevreden dat kosten noch moeite worden gespaard om onze schoolgebouwen stap voor stap asbestvrij te maken. Je ziet het niet en je voelt het niet, maar asbest is een sluipmoordenaar." Aldus N-Va Ninove

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert € 28.888 in het Hartencollege basisonderwijs Weggevoerdenstraat in Ninove. “Een investering in scholenbouw is een investering in onze onderwijskwaliteit. En dus in onze eigen toekomst”, zegt Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts.

Onderwijsminister Ben Weyts investeert deze regeerperiode in totaal 3 miljard euro in scholenbouwprojecten. Dat is nog eens 500 miljoen euro méér dan in de vorige regeerperiode. Al deze financiële steun kunnen schoolbesturen goed gebruiken voor bouw- of verbouwingswerken. Deze investeringsgolf komt ook Ninove ten goede.

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert zo via het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGION) € 28.888 voor de vestiging van het Hartencollege in de Weggevoerdenstraat. Concreet gaat het om asbestsanering van de kelderruimte en herstel.

X