Bijna kermis in Zottegem: autobusstation verhuist

Om plaats te maken voor de inrichting van de kermisattracties van de nakende augustuskermis in Zottegem-centrum verhuist het autobusstation reeds van dinsdagmorgen 16 augustus om 0.00 uur vanuit de Van Aelbrouckstraat naar de achterkant van het (trein)station, waar tot woensdag 24 augustus om middernacht (na afbraak van de kermisattracties) voor de bussen tijdelijke standplaatsen en haltes zullen voorzien worden in de Broeder Mareslaan (gedeelte naar het AZ Sint-Elisabeth toe).

Daarom zal daar in het gedeelte van deze straat tussen de Lyceumstraat en Godveerdegemstraat gedurende deze ganse periode voor andere voertuigen langs weerszijden een parkeerverbod gelden. Tevens zal er eenrichtingsverkeer van toepassing zijn in het gedeelte van de Welzijnstraat tussen de Lyceumstraat en Ooststraat (alleen toegelaten richting Ooststraat / Grotenbergestraat). Voor de bussen van De Lijn is een omleiding voorzien via de Grotenbergestraat, Kollegestraat, Ooststraat, Acacialaan, Kastanjelaan en Godveerdegemstraat (parkeerverboden nabij een paar kruispunten van deze straten).