Snuisteren tussen schatten op rommelmarkt in Gijzenzele

Tweedehandspullen zijn tof

Op zondag 28 augustus vanaf 10 u tot 18 u kan je weer snuisteren, op zoek gaan naar schatten in Gijzenzele.  Naast een vrijhaven voor opmerkelijke koopjes is de rommel-, antiek- en curiosamarkt en garageverkoop in Gijzenzele een sfeervol stuk traditie waarin schattenjagen, grabbelen en afdingen centraal staan. Je kan in het gezellig dorpscentrum rondkuieren, snuffelen en tegelijkertijd de koop van je leven ontdekken. De toegang is gratis.
Maar waarom zou je zelf niet eens deelnemen aan de rommelmarkt,
die georganiseerd wordt door de Kermisvrienden Gijzenzele. Wie wenst deel te nemen schrijft in via kennethtoch@hotmail.com. Gijzenzelenaars kunnen mee doen van thuis uit. Een unieke kans om eens uw overbodige spullen te koop aan te bieden. Wie de zolder eens leeghaalt, daar komen velen op af. En leuk meegenomen, deelnemen is voor iedereen gratis. Een plan met de deelnemers is ter beschikking in ‘t Zaaltje.
Gijzenzele dorp wordt the place to be voor wie op zoek is naar allerlei snuisterijen. Tweedehandspullen zijn vaak toffer dan nieuwerwetse spullen, vaak kwalitatief beter en je haalt een origineel stuk in huis dat niemand anders heeft. Je kan tijdens Gijzel Kirmesse echte koopjes doen. Nog altijd zijn veel mensen fan van vlooienmarkten. Veel is er te koop voor een prikje.
Oude spullen hebben een ziel, ze zeggen veel over de tijd waarin ze ontworpen zijn. Het succes van de rommelmarkt in Gijzenzele zit hem in de combinatie van goedkoop winkelen én het ontspannend effect. Je kan er een leuke daguitstap van maken.
Mooie dingen voor weinig geld. De curieuzeneus, de verzamelaar, de antiekliefhebber, de prijsbewuste, de snuisterraar, de snuffelaar,…één voor één zullen ze de rommelmarkt afschuimen. De rommelmarkt is vaak de enige hoop om dat ene ding te vinden waar je al zo lang op zoek naar bent. Ga op zoek naar een leuk hebbeding. Geniet tegelijkertijd van het indrukwekkend programma van Gijzel Kirmesse 2022.
In Gijzenzele kan je veel bruikbare en nog nuttige stukken op de kop tikken. Onbevangen rondwandelen. Daar heeft die open sfeer op ‘Gijzel Kirmesse’ veel mee te maken. Je staat soms versteld wat mensen wegdoen. Leuk toch, de zoektocht naar puur mooie dingen. De kermisvrienden organiseren met veel goesting de rommelmarkt in ‘Gijzel’. Je vindt er ongetwijfeld prachtige spulletjes. En de rommelmarkt wordt opgevrolijkt met veel straatanimatie. Leuk voor de kinderen en hun ouders én de rommelmarktfanaten. (mvdv, foto’s ddl).
X