Plan B zorgt voor heropleving kermis Erwetegem

Feestlocatie Plan B heeft zich voorgenomen om nieuw lezen te blazen in het kermisgebeuren in de Zottegemse deelgemeente Erwetegem.

Plan B, meer info zie link, wordt uitgebaat door Geert Van De Velde. Hij was tot voor kort zaakvoerder van het succesvolle Praat Eet Muziek & Darts Café Barry’s in Erwetegem maar koos er onlangs voor om zijn zinnen te zetten op feestlocatie Plan B.

“De afgelopen jaren kwamen er geen kermisattracties naar Erwetegem en daarom heb ik het initiatief genomen en zelf contact opgenomen met enkele foorkramers”, legt Geert Van De Velde uit. “Ik streef ernaar om het succes van vorig jaar te evenaren. Vorig jaar was ik nog zaakvoerder van Café Barry’s en vierden we 4 dagen kermis in de kermistent op de parking van het café.  Foorkramers waren er vorig jaar helaas niet. Sinds november vorig jaar baat ik Zaal Plan B uit alwaar de kermisactiviteiten dit jaar zullen plaatsvinden. We namen zelf het initiatief om de foorkramers te contacteren en hen te motiveren om naar Erwetegem te komen.  We hebben de bevestiging ontvangen dat er een draaimolen, viskraam en schietkraam komt. Van vrijdag 27 augustus tot en met maandag 30 augustus organiseren we in de zaal tal van optredens met in totaal meer dan 15 artiesten en dj’s.”

Kermisprogramma Plan B

VRIJDAG 27.08 (inkom gratis)

21u De Kwaremont Brodders

23u The Midnight Gang

ZATERDAG 28.08 (90s Party – vvk €10)

21u DJ Kris De Zwart

24u Dimaro

23u30 Jessy LIVE

ZONDAG 29.08 (inkom zonder BBQ €10 – Inkom mét BBQ €25)

Kermis BBQ vanaf 12u

12u Els & Bootsen feat Elvis & Katrien

16u Rita Roelandt

18u Ambidance

19u Dimi zingt Hazes

20u DJ Koen

MAANDAG 30.08 (inkom gratis)

17u Fifties Fever (allerlaatste optreden in onze regio)

19u DJ Danny Gaethofs