Weekend-aanrader: rommelmarkt Bar Dassenhoek

Op zondag 28 augustus organiseert Bar Dassenhoek een rommelmarkt met randactiviteiten.

Op de binnenkoer van Bar Dassenhoek wordt een gezellige rommelmarkt georganiseerd met randactiviteiten zoals het bandje ‘Vrijdag’ om 16u. ‘Vrijdag’ brengt een goede scheut blues, americana, soul, funk en calypso. Zie link: https://www.facebook.com/vrijdagband

“Jong en oud is welkom om rond te snuisteren door de rommel en bazaar van onze standhouders. Maar eventueel ook lokaal geteelde groenten en fruit aan te kopen, zoals de nieuwe oogst appels en peren van fruitbedrijf Van den Borre te Leeuwergem. Ook komt er bijvoorbeeld een fietsenmaker uit het Aalsterse die retro en vintage fietsen aanbiedt. Bezoekers zijn welkom op 28 augustus van 8u in de ochtend tot 21u in de avond. In de ochtend kunnen zij genieten van koffie en koffiekoeken, doorheen de dag vanaf 11u van ne goeie pistolee met vlees van den BBQ.”

Meer info?

Facebookpagina Bar Dassenhoek