Gijzel Kirmesse ook leuk voor de kinderen

Schitterende show met Pipo en Pipette

Tijdens de Gijzel Kirmesse zullen de kinderen zich aardig kunnen uitleven. De kermisvrienden denken meer dan ooit ook aan de kinderen. Op vrijdag 26 augustus vanaf 16 u kunnen ze naar hartenlust ravotten in het mega springkasteel en Monkey klimtoren. Met veel dank aan de vzw Tijdloze. Er staan op zondag 28 augustus heel leuke activiteiten voor de kinderen op de kermisaffiche. Om 11 u wordt in de Schoolstraat de hindernisbaan geopend, het reuze springkasteel wordt aangeboden door de Kermisvrienden. Een mooi gebaar naar alle kinderen toe. Tussen 14 u en 18 u is er bij De Feestjuf een attentie voor elke bezoeker (meer weten? Ga naar www.defeestjuf.com). Ze grimeert een lief poesje, een tijger, of…het kan allemaal.
Dankzij De Feestjuf veel kindervreugde, er valt heel wat te beleven. Vanaf 15 u worden de kinderen én hun ouders, grootouders,…verwend met het optreden van Pipo en Pipette, de twee vrolijke clowns Freddy de kikker, en Octaaf de raaf zijn terug. Je krijgt een heus spektakel. Mis deze act niet van dit prettig gestoord clownsduo. De kermisvrienden wisten opnieuw Pipo en Pipette te strikken voor een optreden tijdens Gijzel Kirmesse. De kermisvrienden zijn blij dat ze Pipo en Pipette opnieuw hebben kunnen boeken. Kom deze ronduit schitterende show zien. Van ieder optreden maken ze een spetterend evenement. Het vrolijk duo krijgt de kids aan het springen en meezingen. En of er zal gelachen worden met de fratsen en de grappen van het olijke duo. Wat maakt dit clownsduo zo bijzonder? Ze staan volledig ten dienst van de kids. Ze sloven zich af, ze wringen zich in alle bochten. Ambiance en sfeer in Gijzel! Een spektakel dat de kids én de ouders, grootouders, kermispubliek,…zich nog lang zullen heugen. Zorgt gewoon dat je er bij bent. En leuk meegenomen, alle evenementen zijn gratis. Het zou zonde zijn om dat te missen in Gijzenzele.  En de kids zullen ook wel een ijsje lusten. Vanaf 12 u tot 18 u is er op het Dorpsplein doorlopend lekker hoeve-ijs van de Vierhoekhoeve te verkrijgen. Op maandag 29 augustus gaan de kids veel plezier beleven met ‘Mini – Piekerkjes, plak de bal. Inschrijven kan ter plaatse, om deel te nemen moet hier wel één luttele euro betaald worden per kindje. Gijzel Kirmesse, ook leuk voor kinderen, niets mooier dan blije kindergezichtjes. (mvdv, foto’s ddl)