Je kon Lekker blijven hangen op de Bottelaars swingfeest

Met onder andere Margriet Hermans en Loredana uit liefde voor muziek

Op zaterdag namiddag starten het Swingfeest in Bottelare op met springkastelen en kindergrime door de Spinnekoppen.

Het bestuur had getracht naar een mooi programma voor 2021 maar door gekende reden werd alles verschoven naar 13/14 augustus. Niemand had verwacht dat de geboekte artiesten het jaar nadien zo bekent werden. Loredana van 2 Fabiola was een van de finalisten in de The Masked Singer, ook deed ze mee samen met Patje aan liefde voor muziek. Zo ging het ook voor Margriet Hermans die mee deed aan liefde voor muziek en onland won ze de radio 2 trofee zomer hit met lekker blijven hangen. De zaterdag werd gestart met een aperitief concert door de Harmonie en een eetfestijn. Verder traden op Pussy Willow, op zondag was het de beurt aan Vincent Wills, Jo Wally, Margriet en Celien Hermans, Blue stars, Partie Party en de DJ Brauwie sloot de avond af.

Loredana

Als frontzangeres van 2Fabiola heeft Loredana enorm aan bekendheid gewonnen, zij wordt omschreven als één van de strafste performers in Vlaanderen. Loredana De Amicis is een roodharige van Italiaanse komaf en gaat vanaf 2017 solo optreden. Haar eerste 3 Nederlandstalige singels waren allen TOP-10 noteringen in de Vlaamse Ultra-top 50.

Pussy Willow: Coverband ‘Pussy Willow’ brengt jullie in hoog tempo een wervelende show met ‘all-time’ rock & dance songs van vroeger en nu.

Vincent Wills: Licht klassieke aria’s en hartverwarmende evergreens uit de jaren ’60-’70 wisselt hij af met verfrissende nummers.

Jo Wally: Eén van Vlaanderens populairste artiesten. Een klassebak die het publiek telkens opnieuw weet te verrassen door de grote verscheidenheid in zijn muziek.

Margriet en Celien: Met dochter Celien is de opvolging verzekerd! Een veelbelovende, jonge en talentvolle singer-songwriter met een stevige muzikale kennis.

Partie Party: Drie mannen met lang haar stapten het podium op, netjes in kostuum. …er volgde een regen van hits uit de voorbije decennia, verpakt in vrolijke medleys.