Septemberkermis Moortsele

Van 2 tot 5 sept bij de heemkring en op het tramplein

Aankondiging van het kermisprogramma Moortsele. Met jeux de boules, wielerwedstrijd elite zc & beloften, Tramplein optredens, voetbalwedstrijd FCE Moortsele tegen Sint – Martens – Latem, duivenvluchten en reuzenstoet.

Het startschot wordt gegeven op vrijdag 2 september om 19u. Dan wordt de kermis officieel geopend met een jeux de boules tornooi achter de heemkring lokaal gevolg door boule populaire met de discobarak.
Zaterdag wielerwedstrijd elite zc & belofte en parkkaffee in de tuin van het Erfgoedhuis.
Zondag trampleinfeest met tal van optreden van een 6 tal bands No Sax, Joran, Kevain, The Fools en Zappa Dixieland band. Voetbalwedstrijd om 15u FCE Moortsele tegen Sint – Martens – Latem.


Maandag kermisvlucht duiven, ontmoetingsnamiddag okra, om 16 u reuzenstoet met vertrek aan het schooltje. Om 18 u sluit De Helaasheid der zingen sluit de kermis af met aansluitend bal populaire met discobar.