Voorwaarts Gijzel Oosterzele wil in Nazareth- Eke de perfecte start maken

Zaterdag 3 september, 19 u 30

Voorwaarts Gijzel Oosterzele start op zaterdag 3  september de voetbalcompetitie 2022 – 2023 in de B – reeks van derde provinciale. De laatste oefenwedstrijd ligt achter de rug. De belangrijkste vaststelling: de ganse groep start gemotiveerd de nieuwe competitie in. Iedereen staat scherp. Trainer Stijn De Vriendt en zijn staf weten nu wat voor spelersmateriaal ze hebben om de ambities van de club waar te maken. De nieuwkomers kregen in de oefenpartijen voldoende gelegenheid om zich te bewijzen. Er is in de voorbereiding goed werk geleverd. Er staat een evenwichtige groep, de coach weet precies de juiste snaren te raken. Het VGO – blok wil er staan in Nazareth – Eke. VGO is op zijn hoede voor de wedstrijd in Nazareth – Eke. Aan de spelers om mentaal goed te zitten. Het veld opkomen met het over – mijn – lijk – gevoel, met de uitstraling we kunnen hier winnen, en voor elkaar door het vuur gaan. De voorbereiding was stevig en conditioneel staat VGO al sterk.
Voorwaarts Gijzel Oosterzele is al een tijd klaar met zijn huiswerk voor het seizoen 2022 – 2023  De ambitie is voelbaar. De doelstellingen zijn menens. VGO wil zaterdagavond in en tegen Nazareth – Eke (aftrap, 19 u 30) meteen de toon zetten. De spelers die beantwoorden aan de VGO – filosofie werden behouden. Gerichte versterkingen werden binnengehaald. ‘De eerste weken bij Voorwaarts Gijzel Oosterzele, voelden ook als thuiskomen’, weten de nieuwkomers. Ze zijn terechtgekomen bij een familieclub bij uitstek. Voorwaarts Gijzel Oosterzele, héél gezellige club, héél familiair. Alleszins een heuglijke vaststelling, de ganse groep stapt gemotiveerd de nieuwe competitie in. De nieuwkomers kregen in de oefenwedstrijden voldoende gelegenheid om zich te bewijzen. Het dynamisme is groot en wordt in alle werkgroepen gepompt. Voorwaarts Gijzel Oosterzele wil attractief voetbal brengen én aan klantenbinding doen. Uit de voorbereiding konden de trainersstaf en het bestuur heel veel opsteken. Heel wat nieuwkomers verrassen in de aangename zin en bewijzen wat ze in hun mars hebben. Er zit talent in de ploeg. Doel: samen als een eendrachtig team door de competitie razen. Het is aan de spelers om een sterk blok te vormen en de supporters telkens een leuke pot voetbal te bezorgen. Het bestuur van VGO bouwt gedreven verder aan de toekomst van de club, sportief én inzake accommodatie, begeleiding en omkadering. De inspanningen van voorzitter Chris Govaert en het VGO – bestuur mogen wel eens beloond worden. Het duel VC Nazareth – Eke – Voorwaarts Gijzel Oosterzele wordt spannend. We kijken er samen met u vol verwachting naar uit. Het vertrouwen in de nieuwe groep is groot. Echte teamspelers met een uitstekende mentaliteit en ook de nieuwkomers zijn bereid hard te werken voor hun nieuwe club. De uitblinkers, de mooiste doelpunten, de snelste counters, de save, de subtiele hieltjes,…Kortom, de voetbalcompetitie. Voorwaarts Gijzel Oosterzele: laten we er met méér supporters achter staan.   (mvdv, foto’s ddl)