Opstart Fietsersbond Afdeling Oosterzele

Info avond in café Sekuurne Balegemstraat om 19.30

Op donderdag 15 september 2022 om 19.30 uur gaat de Fietsersbond Afdeling Oosterzele officieel van start.  Afspraak in café Sekuurne Balegemstraat 14, 9860 Oosterzele.

Het initiatief voor de opstart komt van Jørgen Vervliet, Marc Laquière, Robert Coens en Luc De Rocker. Zij volgen in Oosterzele al verscheidene jaren de verkeerssituaties op, maar hebben nu de intentie om de inspanningen voor de fietsers meer te coördineren en te stroomlijnen.

Op de infoavond volgt na een korte inleiding de nauwkeurige uitleg van Thijs Gillis van Fietsersbond Nationaal  over de Fietsersbond zelf en over de ondersteuning, de samenstelling en de werking van de lokale afdelingen zoeken zij enthousiaste mensen die de afdeling kunnen ondersteunen.

Hoe meer vrijwilligers aansluiten, hoe sterker de afdeling staat en hoe meer ze kan bereiken! Ten slotte is er ook nog ruimte voor een informele babbel.

meer info

oosterzele@fietsersbond.be