OCMW Zottegem: zes vacatures

Het OCMW Zottegem wil overgaan tot de aanwerving van vijf nieuwe medewerkers voor tewerkstelling in het Woonzorgcentrum Egmont. Zo is het op zoek naar een kok, een woonleefbegeleider en drie verpleegkundigen (gegradueerd of bachelordiploma).

Solliciteren voor deze voltijdse contractuele jobs kan tot en met woensdag 28 september. Alle informatie over functie en profiel, aanbod en aanwervingsvoorwaarden, selectieprocedure enz. is terug te vinden op www.zottegem.be/vacatures. De selectie gebeurt via het externe bureau CC Select uit Sint-Agatha-Berchem (tel. 02 467 35 40, ook voor bijkomende inlichtingen).

Daarnaast kijkt het OCMW Zottegem ook uit naar een ergotherapeut voor bepaalde duur. Voor deze tijdelijke, voltijdse functie kan men nog solliciteren tot woensdag 21 september om 12 uur ’s middags. De selectiegesprekken met de weerhouden kandidaten zijn gepland op woensdag 28 september. Voor meer inlichtingen kunnen geïnteresseerden ook terecht op www.zottegem.be/vacatures of bij de personeelsdienst van de stad via 09 364 64 74.

X