VIDEO: Zottegemse color run lokt liefst 500 deelnemers

De stad Zottegem kan terugblikken op een meer dan geslaagde Autoluwe Zondag. De Color Run lokte liefst 500 deelnemers.

De weergoden dreigden roet in het eten te gooien maar uiteindelijk konden al de activiteiten zonder al te veel nattigheid doorgaan. Heel wat bezoekers zakten af naar het autoluwe centrum waar ze werden opgewacht met heel wat randanimatie. Het volledige programma van vandaag kan je nalezen via deze link.

Schepen Leen Goossens is een van de bezielers van dit event en zij is uiteraard tevreden met de grote opkomst:

“We blikken terug op een geslaagde editie met heel veel kleurrijke lopers en vele bezoekers. Nieuw dit jaar was het speeldorp op de Heldenlaan en dat bleek een schot in de roos. Ik wens alle enthousiaste medewerkers en vrijwilligers die dit feest mogelijk maken hartelijk te danken.”

X