Zottegem: leerlingen filmen hoe 15-jarige medeleerlinge in elkaar geslagen wordt

Maandag werd een 15-jarige leerlinge van het OLV-college campus Centrum in Zottegem in elkaar geslagen vlakbij de schoolpoort.

De omstandigheden van de vechtpartij zijn onduidelijk. Het zou gaan om een eerdere discussie tussen het slachtoffer en haar aanvalster. Opvallend, de vechtpartij werd gefilmd door medeleerlingen en die beelden verschenen al snel op de sociale media. Het slachtoffer kwam er met de schrik vanaf maar is uiteraard danig onder de indruk van de feiten. Aan TV-Oost liet de directie van campus Centrum per email weten “… het incident te betreuren en elke vorm van geweld af te keuren en de zaak op een correcte en herstelgerichte manier verder opvolgen en afhandelen…”

TV-Oost maakte een reportage over het incident en toont de beelden die werden verspreid door de medeleerlingen. Zie deze link

Bron TV-Oost

Reyanne (15) wordt in elkaar geslagen na school en niemand grijpt in: “Ze konden iets doen, maar deden niets”