Zondag namen acht leiders afscheid van de Chiro

Dries, Thomas, Jonas, Arno, Cedric, Florian, Joppe en Arthur

Balegem: Zondag 25 september is traditie getrouw bij de jeugdbeweging Chiro Balegem overgang dag dan schuiven vele leden door naar een andere afdeling, ook een ideale gelegenheid om nieuwe leden wegwijs te maken.

Op dit ogenblik telt de Chiro St-Jozef zo een .130 leden.
Op die speciale dag zijn ook leden of leiding die afscheid nemen omdat ze al enkele jaren in de leiding zetten, studies afgerond hebben en zich aan het werk begeven wat soms niet te combineren valt.
Acht leiders waaronder, Arno Vervaenen: 6 jaar leiding, Jonas Crucke: 6 jaar leiding, Arthur De Maeseneire: 6 jaar leiding, Thomas Mortier: 6 jaar leiding, Dries Van Hoorde: 6 jaar leiding, Florian Van Belle: 4 jaar leiding, Joppe Bettens: 4 jaar leiding en Cedric De Schampheleare: 7 jaar leiding, namen met pijn in het hard afscheid, en sluiten zich aan bij de oud leiding groep die ook actief blijft.
Deze 8 leiders hebben in heel wat verschillende afdelingen gestaan en zijn allemaal als lagere school kind gestart met de Chiro. Ze zijn elk tussen de 15 en 20 jaar actief geweest binnen onze Chiro.
Soms was het niet enkel leiden, maar ook een beetje lijden… Gedurende al die jaren werden echter  vriendschapsbanden voor het leven gesmeed. Om hun Chirocarrière af te sluiten kregen ze allerlei opdrachten, die succesvol werden vervuld.
De dag werd feestelijk afgesloten met een receptie voor de ouders, die voor de gelegenheid zelf in Chiro t-shirt  op het appel verschenen.