©Sophie Richez - Winnaars zomerzoektocht

Winnaars van zomerwandelzoektocht stiltegebied zijn bekend

Een zomer lang kon je zoeken, wandelen en genieten van rust en open ruimte met de zomerwandelzoektocht in en om het stiltegebied in Denderwindeke. Deze avond was de prijsuitreiking. Er kwamen heel wat volledig correcte oplossingen binnen en daarom dat de antwoorden op de schiftingsvragen de volgorde van de winnaars heeft bepaald. Voor de antwoorden zelf verwijst dienst Toerisme naar 23 oktober eerstkomend wanneer jullie het volledige parcours van de wandelzoektocht in groep en met gids wandelen waarbij dienst toerisme met plezier zullen prijsgeven. Ook wie niet deelnam aan de zoektocht is welkom om mee te stappen op deze prachtige natuurwandeling waarbij je onderweg de openluchttentoonstelling met foto’s van David Van Der Smissen kan bewonderen.   De startplaats is aan de Sint-Pieterskerk, Edingsesteenweg, 9400 Denderwindeke om 14 uur

Winnaars

Eerste plaats: Monique Van Snick uit Ninove – Overnachting in B&B de Paellepelhoeve te Nederhasselt
Tweede plaats: Greta Slaghmuylder uit Ninove – Overnachting in B&B Hof ’t Anghereel te Appelterre
Derde plaats: Anne De Clercq uit Zandbergen – Overnachting in B&B de Roesbeekhoeve te Meerbeke
Vierde plaats: Rita Van De Velde uit Ninove – Overnachting in B&B de Pepelinck te Denderwindeke
Vijfde plaats: Christiane Bické uit Meerbeke – Overnachting in B&B Molenzicht te Denderwindeke

©Sophie Richez – Prijsuitreiking zomerwandelzoektocht
©Sophie Richez – Prijsuitreiking zomerwandelzoektocht
©Sophie Richez – Prijsuitreiking zomerwandelzoektocht
©Sophie Richez – Schepen Alain Triest
©Sophie Richez – Voorzitter VVV Yvan Roelandt