Neos Oosterzele organiseert boeiende lezing met Koen Wauters

‘Mijn vader was priester, mijn moeder non’

Kruis aan in uw agenda. Donderdag 27 oktober, 14 u. Neos Oosterzele wist wetenschapsjournalist Koen Wauters te strikken voor een lezing in De Rots, Marktplein 5 in Scheldewindeke.
Zijn verhaal ‘Mijn vader was priester, mijn moeder non’, zal je boeien. De journalist van VRT – NWS reconstrueerde aan de hand van interviews en honderden brieven het unieke liefdesverhaal van zijn ouders. Het boek geeft een unieke inkijk in hun denken en voelen. Van de eerste ontmoeting, tot de dag dat ze trouwden. Tegen de achtergrond van de jaren zestig waar vrijheid niet alleen de levens binnensloop, maar ook de Kerk. Mis deze voordracht niet. Een absolute aanrader.
In de lezing vertelt Koen Wauters het verhaal achter de totstandkoming van het boek, én het verhaal van zijn ouders, aan de hand van anekdotes, foto’s en audiofragmenten die ook voor de vele lezers van het boek (meer dan 10.000 exemplaren) nog nieuw zullen zijn. Je kan deelnemen door overschrijving van 10 euro (leden), of 15 euro (niet – leden) op rekeningnummer BE13 2900 3121 6439 van Neos Oosterzele met vermelding van naam en voordracht Koen Wauters. Graag inschrijven voor 21 oktober 2022.  En leuk meegenomen, je wordt ook nog eens door Neos verwend met koffie en gebak. Meer weten? Info: Dany De Loor, 09 / 362 65 68, 0497 / 48 92 09, danielle.deloor@telenet.be. (mvdv, kw)