Derde opeenvolgende zege van KVV Windeke

Na 3 - 0 winst tegen Nazareth – Eke B, de lijn doortrekken in Machelen

Weer een nieuwe zege op het palmares van KVV Windeke. De derde opeenvolgende na winst tegen Sparta Petegem, Voorwaarts Gijzel Oosterzele en nu Nazareth – Eke B. De Windo’s maakten in de tweede helft dankzij doelpunten van Sven De Landtsheer (2) en Mathis Storme het verschil tegen Nazareth – Eke B.
Tot aan de rust kon Nazareth – Eke nog de nul houden. De tweede helft had meteen een ander gezicht in petto. Amper afgetrapt en Sven De Landsheer kon afronden. De Windo’s gingen op zoek naar meer. Het was wel lang wachten op de tweede goal. In de slotfase viel de match in de beslissende plooi met het tweede doelpunt van Sven De Landtsheer én finaal toonde  Mathis Storme (17 j) zich -net als in Oosterzele – ook nog eens trefzeker.
KVV Windeke kon de derde seizoenzege vieren. Het ‘new look’ KVV Windeke blijft verbazen. Tot dusver een mooi parcours. De Windo’s verloren nog maar één wedstrijd, ze moesten enkel hun meerdere erkennen op speeldag 2 tegen Bottelare, dat eerder moeizaam met het kleinste verschil won (1 – 0). KVV: momenteel vijfde, met 3 zeges, tweemaal gelijk, eenmaal verloren. Wie had dit durven voorspellen? De resultaten overtreffen de verwachtingen. De Windo’s spelen momenteel met vertrouwen. KVV Windeke zet in vergelijking met vorig seizoen een grote stap vooruit. Ze creëren kansen en werken af. De Windo’s scoorden al 12 maal.
Zondag 16 oktober trekken de Windo’s naar Machelen – a – Leie (aftrap 15 u.). Gans de entourage hoopt dat KVV Windeke de lijn kan doortrekken in Machelen. De voorbije speeldagen bewezen de Windo’s dat ze op hun plaats zitten in de linkerkolom. De balans oogt positief. Men blikt met vertrouwen vooruit op het duel met Machelen. KVV groeit stelselmatig in deze competitie en speelt gemotiveerd. Duidelijk, trainer Kurt De Witte heeft veel peper toegevoegd aan de flauwe soep van vorig seizoen. De transformatie is inderdaad groot. Meer fysiek, meer collectief. De mentaliteit is top. En nu in Machelen (12 de, 6 punten, 2 x gewonnen, 4 matchen verloren) gaan winnen op basis van karakter en strijd. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle)