Dag van de Jeugdbeweging in Zottegem begint met gratis ontbijt op Stationsplein

In heel Vlaanderen gaat komende vrijdag 21 oktober door als ‘Dag van de Jeugdbeweging’ en ook in Zottegem worden naar aanleiding hiervan door de stedelijke jeugddienst een paar speciale activiteiten georganiseerd.

Zoals voorgaande jaren zal er opnieuw ’s morgens van 7 tot 9 uur aan kinderen en jongeren die het uniform van hun jeugdvereniging aangetrokken hebben, op het Stationsplein een gratis ontbijt (koffiekoeken) aangeboden worden vooraleer ze naar school of naar hun werk gaan. In de namiddag zullen er op het marktplein van 15 tot 17 uur een paar springkastelen opgesteld staan.

’s Avonds om 19u30 wordt in het lokaal op het stedelijk speelplein ‘t Hemelrijk voor alle vrijwillige leid(st)ers van de plaatselijke jeugdbewegingen als dankbetuiging gratis spaghetti geserveerd. Daarna moet de jaarlijkse quizwedstrijd uitmaken wie de ‘Slimste jeugdvereniging van Zottegem’ is. Tot slot gaat de Dag van de Jeugdbeweging over in de Nacht van de Jeugdbeweging met een fuif vanaf 23 uur in het jeugdhuis De Muze. Een overzicht van alle jeugdverenigingen in Zottegem vindt u via www.jonginzottegem.be/jeugdwerk/verenigingen.