© Facebook Rode Kruis Herzele

Rode Kruis Herzele nodigt uit voor eetfestijn

Na de noodgedwongen corona-afgelasting in 2020 en nadat vorig jaar overgeschakeld werd op de take away-formule (waarbij meer dan 600 maaltijden werden afgehaald), kan het jaarlijkse eetfestijn van het Rode Kruis Herzele ditmaal opnieuw ‘live’ doorgaan. Hiervoor wordt met alle sympathisanten afspraak gemaakt in de zaal Sint-Antoniuskring in Borsbeke, waar de tafels zullen gedekt staan op zaterdag 26 november van 18u30 tot 21 uur en op zondag 27 november van 11u30 tot 14u30.

Het menu laat kiezen tussen zalm op Normandische wijze, kalkoenfilet fine champagne met fruit, en varkenshaasje natuur of met Provençaalse saus (elk gerecht met frietjes). Kaarten om mee te tafelen kosten 18 euro en voor kinderen 10 euro (aan de kassa) en zijn te verkrijgen bij alle Rode Kruis-vrijwilligers. De opbrengst van het eetfestijn is bestemd voor de werking van de Herzeelse R.K.-afdeling en o.a. de aankoop van het nodige modern materiaal om de beste zorgen te kunnen bieden.